Golden Batam (2500 seminte) seminte porumb zaharat soi foarte dulce de la Opal

45,03 lei

Seminte de porumb zaharat Golden Batam
Porumbul Golden Batam este o planta viguroasa si are o inaltime medie de 2 m. Stiuletii au o lungime de aproximativ 18-22 cm si produc boabe foarte dulci. Recomandat pentru consum in stare proaspata. Golden Batam este un porumb ce se seamana in aprilie-mai, pentru a se recolta stiuleti maturi in august-septembrie, insa cu tehnologii moderne, putem imbunatatii timpurietatea Caracteristici – Seminte de porumb zaharat Golden Bantam Soi de porumb semitimpuriu;Descriere: Varietate dulce si viguroasa. Rezistent la boli si tolerant la frig in perioada de vegetatie. Stiulete cilindric care are o lungime de 18-22cm. Recomandat pentru conservare. Cultura: Se semana in Aprilie, in spatii acoperite (solar), sau in Mai cand pamantul este destul de cald in linie la 70 cm distanta. Se semana 3-4 seminte la 30-40 cm distanta. Se acopera cu 2 cm de pamant fin. Cand rasadurile au 4 frunze se pastreaza doar o planta.

Ambalaj: 2500 seminte (500 gr)

SKU: Opal_Golden_Batam_500 Categorii: ,

Descriere

Seminte de porumb zaharat Golden Batam
Porumbul Golden Batam este o planta viguroasa si are o inaltime medie de 2 m. Stiuletii au o lungime de aproximativ 18-22 cm si produc boabe foarte dulci.

Ambalaj: 2500 seminte (500 gr)

Recomandat pentru consum in stare proaspata.

Golden Batam este un porumb ce se seamana in aprilie-mai, pentru a se recolta stiuleti maturi in august-septembrie, insa cu tehnologii moderne, putem imbunatatii timpurietatea.

Caracteristici – Seminte de porumb zaharat Golden Bantam
Soi de porumb semitimpuriu;Descriere: Varietate dulce si viguroasa. Rezistent la boli si tolerant la frig in perioada de vegetatie. Stiulete cilindric care are o lungime de 18-22cm. Recomandat pentru conservare.

Cultura: Se semana in Aprilie, in spatii acoperite (solar), sau in Mai cand pamantul este destul de cald in linie la 70 cm distanta. Se semana 3-4 seminte la 30-40 cm distanta. Se acopera cu 2 cm de pamant fin. Cand rasadurile au 4 frunze se pastreaza doar o planta.

Sol/Expunere: prefera solurile profunde, bogate in humus, racoroase si usor acide.

Recoltare: Se recolteza aproximativ 3 luni jumate dupa semanat cand boabele sunt bine invelite dar inca laptoase.

Sfaturi: boabele se conserva mai bine in stiulete.

Se seamana in aprilie-mai, pentru a se recolta stiuleti maturi in august-septembrie.
Mod de ambalare cutie 500 gr
Timpurietate Tardiv
Lungime (cm) 17 – 21 cm