Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.
Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.
Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.
In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.
INFORMATII DE COMANDA SI LIVRARE

Cum comand?
Exista trei modalitati:

– Pentru a face comanda nu trebuie sa va inregistrati pe www.seminte-rosii.eu

1. Puteti face comanda, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi, completand formularul online de comanda – este ceea mai buna metoda de comanda deoarece veti completa toate datele de comanda, livrare si facturare. Timpul necesar pentru completarea formularului este de 2 – 3 min dupa ce ati introdus produsele dorite in cosul de cumparaturi.

2. Puteti comanda prin e-mail la office.seminte@gmail.com – scriindu-ne care produs si ce cantitatea doriti sa comandati precum si datele dumneavoastra de livrare si facturare.

3. Puteti comanda prin telefon la numarul de telefon 0768 087 679 – totusi, in acest caz, pentru validarea unei comenzi telefonice, facturare si expeditie, este necesar completarea formularului de comanda sau trimiterea pe e-mail a datelor dumneavoastra.

Alegi produsele

– alegerea produselor se face ori din formularul de comanda ori scriindu-ne pe e-mail sau sunandu-ne la numarul de telefon 0768 087 679

Detalii de facturare si livrare

– detaliile de facturare si plata de asemenea se completeaza in formularul de comanda sau scriindu-ne pe e-mail (plata la livrare) si tipul livrarii (prin FAN COURIER).

Primesti confirmarea comenzii

– in aproximativ 30 de minute de la comanda ferma, vei primi confirmarea prin mail sau telefon, iar in 24 ore vei fi contactat telefonic pentru a confirma comanda facuta.

Greu cu formularul de comanda online?

– in cazul in care nu doresti sa comanzi online, trimite-ne comanda ta la adresa de e-mail office.seminte@gmail.com

Cum primesti produsele?

prin serviciul FAN COURIER Zona 0 (costul livrarii este fix, respectiv 21.00 lei in toata tara pentru Zona 0)
prin serviciul FAN COURIER Zona KM in Plus (costul livrari este fix, respectiv 39,00 lei pentru Zonele cu Kilometri in Plus in toata tara)
prin Posta Romana (costul livrarii este fix, respectiv 21.00 lei)
Cand finalizati comanda online veti avea optiunea de a alege una dintre una dintre cele 3 metode de mai sus!

Pentru comenzi ce depasesc 5000 RON, este necesar sa fie virat in avans in contul societatii noastre 50% din valoarea facturii. Contul nostru este deschis la Raiffeisen Bank –COD IBAN – RO81RZBR0000060007689677

Cum platesc?

Plata ramburs / Plata la livrare / la primirea coletului / la curierul companiei FAN COURIER sau plata prin banca cu ordin de plata pe baza de factura proforma – aceste optiuni se regasesc in formularul de comanda.

Cand primesc comanda?

– in maxim 1 – 5 zile lucratoare de la confirmarea ferma a comenzii (prin Posta Romana poate dura pana la 10-15 zile);
– acesta durata este valabila atat pentru Bucuresti cat si pentru celelalte localitati;
– in cazul in care comanda nu a ajuns in maxim 3 zile lucratoare, contacteaza-ne pe email office.seminte@gmail.com sau la numarul de telefon 0768 087 679

Clauze generale
Dreptul la renuntare
– ai dreptul de a renunta la cumparare, in baza unei notificari in scris, in termen de 14 zile lucratoare(termenul de 14 zile lucratoare incepe sa curga de la data primirii produsului) fara penalitati sau fara sa oferi vreun motiv;
– aceasta posibilitate se aplica numai in cazul in care produsul se afla in stare buna si este predat in ambalajul original;
– singurele costuri ce intra in atributia ta, sunt costurile de returnare ale produsului;
– rambursarea sumei platite se va face in termen de 30 de zile de la data denuntarii contractului.

Poti returna un produs achizitionat in urmatoarele situatii:
– produsul nu este conform specificatiilor prezentate pe site;
– produsul a fost livrat gresit;
– in ambele cazuri SC Abbicci Consult SRL va suporta costurile de transport;
– returnarea produsului se poate face doar in baza unei instiintari scrise, trimise la adresa de e-mail office.seminte@gmail.com;
– in ambele situatii, daca se agreeaza schimbarea cu un produs cu o valoare mai mare se va plati diferenta, respectiv daca produsul ales are o valoarea mai mica, veti primi o rambursare partiala.

BINE DE STIUT!

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Va multumim
Magazinul online Seminte-rosii.eu este dedicat semintelor profesionale (hibrizi) de rosii, precum si soiurilor de la producatori de renume: Geosem Select Bulgaria, Biosem Bulgaria, Florian Bulgaria, Opal ZI Bulgaria, Superior Serbia, Rijk Zwaan, Seminis, Syngenta, Vilmorin, ZKI, Yuksel Seeds – Turcia, Nunhems, Hazera etc. In cazul in care nu gasiti pe site-ul nostru un anumit hibrid sau soi de rosii, va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic, si il vom afisa pe site cat mai repede posibil.

Echipa Seminte-rosii.eu

S.C. Abbicci Consult SRL
Distribuitor direct al producatorilor:

GEOSEM Select L.T.D. – Bulgaria

Florian LTD – Bulgaria

Opal ZI LTD – Bulgaria

Biosem LTD – Bulgaria

Date de contact si de identificare ale societatii:
S.C. Abbicci Consult SRL:
Nr.ORC/an: J40/2681/2006
C.U.I. RO18396561
Cont bancar: RO81 RZBR 0000 0600 0768 9677
Banca: Raiffeisen Bank, Ag. Colentina
Sediu: Șos. Colentina 63
Sector 2, Bucuresti 21183, România
Tel. +40768 087 679
E-mail: office.seminte@gmail.com